Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

ΕΠΙΣΤΟΛΗ - ΙΟΥΝΙΟΣ 2014


ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΦΙΛΙΑΤΩΝ
«ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ»
ΕΔΡΑ ΓΡΑΦ. ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΟΥΡΓΚΑΝΑΣ
ΓΕΡΑΝΙΟΥ 44 (5oς ΟΡΟΦΟΣ)
ΤΚ 104 31 – ΑΘΗΝΑ
 

Αθήνα, 25/6/2014
Αρ.πρωτ.:20















































































9
 
 





Αγαπητοί μας συγχωριανοί και συγχωριανές, παλιοί και νέοι Τσαρακλίτες,
ευχόμαστε σε εσάς και τις οικογένειές σας να έχετε υγεία, δύναμη και να κρατάτε ζωντανή την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.
Αμέσως μετά τη συγκρότηση, το νέο ΔΣ συνεδρίασε και εξέτασε αφενός όσα προέκυψαν από τη συζήτηση στην Γενική Συνέλευση και αφετέρου τρέχοντα σημαντικά θέματα της Αδελφότητας όπως το θέμα του καφενείου, του ξενώνα και της εφορίας που είναι σε εκκρεμή κατάσταση. Ιδιαιτέρως μας απασχόλησε  η συσπείρωση των μελών και η προσέλκυση των νέων ώστε η Αδελφότητα να φανεί αντάξια των προσδοκιών των προγόνων μας που την ίδρυσαν και που έθεσαν ως πρώτο της μέλημα την ανάπτυξη της αλληλεγγύης και της συνεργασίας μεταξύ των χωριανών σε ζητήματα που αφορούν την ιδιαίτερη πατρίδα τους.
Σε αυτό το πλαίσιο η Αδελφότητα θα συνεργαστεί στενά με όλους τους Αρμόδιους φορείς ώστε να συνεχιστεί η πολιτιστική άνοδος του χωριού και η διάσωση και συνέχεια της παράδοσης. Για το λόγο αυτό ζητάμε την ενεργή στήριξη όλων των μελών για την επίτευξη όσο το δυνατό καλύτερων αποτελεσμάτων. Αναπόφευκτα όμως είναι απαραίτητη η οικονομική στήριξη, ξέρουμε ότι οι εποχές είναι δύσκολες οπότε δεν ζητάμε βοήθεια από το υστέρημα, αλλά από όσους έχουν τη δυνατότητα. Είμαστε σίγουροι κρίνοντας από το παρελθόν πως όλοι επειδή αγαπάτε το χωριό θα προσπαθήσετε να βοηθήσετε με κάθε τρόπο.
Εμείς σαν ΔΣ έχουμε σαν χρέος να αξιοποιήσουμε και να συντονίσουμε όλες τις δράσεις για το καλύτερο του χωριού μας και της Αδελφότητας.
Έχοντας το νου μας  στη νεολαία αλλά και σε όλους τους χωριανούς που βρίσκονται ανά την Ελλάδα και στο εξωτερικό και επειδή θεωρούμε ότι είναι  πρωτεύουσας σημασίας η καλή επικοινωνία και ενημέρωση:

-          Δημιουργήσαμε ομάδα στο  Facebook. H ονομασία της είναι ίδια με την επωνυμία της Αδελφότητας.
-          Δημιουργήσαμε  ιστοσελίδα με ενημερωτικό υλικό και φωτογραφίες από τις εκδηλώσεις μας. http://kallithea-filiatwn.blogspot.gr/
-          Γίνεται προσπάθεια συλλογής κινητών τηλεφώνων όλων των χωριανών καθώς και διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email). Γι αυτό σας παρακαλούμε να μας αποστείλετε τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου σας καθώς και μία διεύθυνση (email) δική σας ή κάποιου μέλους της οικογένειάς σας προκειμένου να σας ενημερώνουμε για ότι συμβαίνει στην Αδελφότητα. Μπορείτε να τα αποστείλετε ηλεκτρονικά στο efi_lambrou@hotmail.com ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με κάποιο μέλος του συμβουλίου ή με τη Γραμματέα στο τηλ. 6973214661.

Πιστεύουμε ότι όλοι αντλούμε δύναμη από το αντάμωμά μας το Καλοκαίρι στο χωριό γι΄ αυτό  σας περιμένουμε όλους στις εκδηλώσεις μας. Η επιτυχία  τους εξαρτάται από τη  συμμετοχή και την προσφορά όλων μας και κυρίως θέλουμε και αναμένουμε οι νέοι και νέες να βοηθήσουν και να δώσουν ζωντάνια αυτές τις μέρες στο χωριό.
  
Οι εκδηλώσεις που έχουμε προγραμματίσει για τον Αύγουστο στο χωριό μας είναι:
·      16/8/2014 Πάρτυ δίπλα στο ποτάμι – 3η χρονιά
·      17/8/2014 Αγώνας Δρόμου Ειρήνης – Ανοιχτή Συνέλευση
·      18/8/2014 Το γνωστό γλέντι στην πλατεία του χωριού μας που φέτος θα αφήσει εποχή με τα όργανα που έχουμε επιλέξει
·      Καθημερινά θα γίνεται προβολή ταινιών στην πλατεία

Τέλος, θέλουμε να μας δηλώσετε συμμετοχή για το πανηγύρι στις 8 Σεπτεμβρίου για να κανονίσουμε το πούλμαν. (Η συμμετοχή θα είναι 30 €)

Ευχόμαστε καλή αντάμωση στο όμορφο χωριό μας!

Με εκτίμηση,

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Διώχνος Στυλιανός, Πρόεδρος
Κανακόπουλος Δημήτρης, Aντιπρόεδρος
Λάμπρου Ευφροσύνη, Γεν. γραμματέας
Ανδριόπουλος Ανδρέας, Ταμίας
Ρίζος Αθανάσιος, Μέλος
Δημόπουλος Μιχάλης, Μέλος
Φωτίου Χρυσόστομος, Μέλος




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου