Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Αγαπητοί χωριανοί και φίλοι, οι εκδηλώσεις του Αυγούστου στο χωριό μας έκλεισαν με πολύ μεγάλη επιτυχία! Κύριο μέλημά μας είναι  οι εκδηλώσεις μας να αποτελέσουν πόλο έλξης των νέων του χωριού μας  ώστε  να αγαπήσουν τον τόπο τους και να έρθουν πιο κοντά στις ρίζες και στις παραδόσεις τους.
Ιδιαίτερα το 3ο πάρτυ Δίπλα στο ποτάμι στις 16 Αυγούστου είχε πολύ μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία περισσότερη από κάθε άλλη φορά!! Η συμμετοχή όλων των χωριανών αλλά και πολλών νέων από τα γειτονικά χωριά, μας ενθαρρύνει και μας ενισχύει  την πεποίθηση ότι αυτή η προσπάθεια που ξεκίνησε πριν 3 χρόνια πρέπει να συνεχιστεί, να στηριχτεί ακόμη περισσότερο, ίσως και να εμπλουτιστεί, προσδοκώντας ακόμη μεγαλύτερη συμμετοχή του χρόνου!
Οι αγώνες δρόμου στις 17 Αυγούστου είχαν επίσης πολύ μεγάλη συμμετοχή κυρίως από μικρά παιδιά μέχρι 13 χρονών που με μεγάλο ενθουσιασμό έτρεξαν και φέτος. Ολα τα παιδιά έλαβαν έπαινο για τη συμμετοχή τους και η απονομή των μεταλλίων έγινε στις 18 Αυγούστου στο πανηγύρι μας.
Στο πανηγύρι ο χορός και το κέφι κράτησε μέχρι το πρωϊ και ο Ρομπέρτο με το κλαρίνο του ευχαρίστησε και τους πιο απαιτητικούς.
Ευχαριστούμε όλους τους χωριανούς για την βοήθεια που προσέφεραν με κάθε τρόπο, η συμβολή όλων ήταν πολύ σημαντική για την επιτυχία των εκδηλώσεων! Ελπίζουμε του χρόνου να είμαστε όλοι στο αγαπημένο μας  χωριό!!  
Σας υπενθυμίζουμε ότι η Αδελφότητα βάζει πούλμαν για το πανηγύρι στις 8 Σεπτεμβρίου με 30 € το άτομο. Για κρατήσεις θέσεων επικοινωνήστε μαζί μας.
Το ΔΣ της Αδελφότητας

Ακολουθούν μερικές φωτογραφίες απο τις εκδηλώσεις: 

1)Πάρτυ Δίπλα στο ποτάμι - 16 Αυγούστου






Στο πάρτυ παραβρέθηκε και ο νέος Δήμαρχος Φιλιατών Κος Σπύρος Παππάς





2) Αγώνες δρόμου - 17 Αυγούστου


Συμμετέχοντες στον αγώνα 3 χιλιομέτρων

Τα παιδιά που έτρεξαν στα 100 μέτρα και στο 1 χιλιόμετρο




Όλοι οι συμμετέχοντες μικροί και μεγάλοι έλαβαν έπαινο αμέσως μετά τους αγώνες


3) Παραδοσιακό πανηγύρι - 18 Αυγούστου


Ο πρόεδρος συγχαίρει την Άννα Λύκου που πήρε χρυσό  κύπελλο στους παγκόσμιους αγώνες τεχνητής κολύμβησης



Η πρόεδρος Δήμητρα Μπότσιου στην απονομή μεταλλίων










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου