Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2015
Οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις του Αυγούστου πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία στο χωριό μας.
Συγκεκριμένα, ο αγώνας δρόμου Ειρήνης ένας θεσμός που πλέον κλείνει 32 χρόνια, έγινε στις 17 Αυγούστου και είχε 40 συμμετοχές από μικρά αλλά και μεγαλύτερα παιδιά!! Δόθηκαν έπαινοι σε όλους τους συμμετέχοντες και οι 3 πρώτοι από κάθε κατηγορία έλαβαν μετάλλιο. Επιπλέον απονεμήθηκε χρυσό κύπελλο στον πρώτο του 1 χιλιομέτρου και στον πρώτο των 3 χιλιομέτρων. Η απονομή των μεταλλίων και των κυπέλλων έγινε στο παραδοσιακό πανηγύρι μας το οποίο όπως κάθε χρόνο έγινε στην πλατεία του χωριού μας  στις 18 Αυγούστου. Το πανηγύρι μας είχε πολύ μεγάλη επιτυχία, ο κόσμος ήταν αρκετός, στο κλαρίνο ήταν ο Καραγιάννης και στο τραγούδι ο Σιάτρας, το κέφι και ο χορός κράτησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!!!
Είχαμε την τιμή να παραβρεθούν  ο Δήμαρχος κ. Σπύρος Παππάς, ο Αντιδήμαρχος κ. Πέτρος Κατσάρος,  ο κ. Βασίλειος Βασιλείου μέλος του Δημοτικού συμβουλίου και η κ. Λιάνα Σάρρα Σπανοπούλου σύμβουλος της Περιφέρειας καθώς και ο βουλευτής κ. Βασίλειος Γιόγιακας.
Το πάρτυ «Δίπλα στο ποτάμι» όπως σας είχαμε ενημερώσει ακυρώθηκε για φέτος λόγω της δύσκολης οικονομικής κατάστασης, ευτυχώς γιατί στις 16 Αυγούστου το βράδυ έριχνε καταιγίδα στο χωριό μας και θα ήταν αποτυχία. ελπίζουμε του χρόνου να γίνει κανονικά στις 16 Αυγούστου και να αποτελέσει ένα καλοκαιρινό αντάμωμα των νέων του χωριού μας αλλά και της ευρύτερης περιοχής.
Στις 19 Αυγούστου είχαμε την τιμή να βραβευτεί η παγκόσμια πρωταθλήτρια Αννα Λύκου από τον Δήμαρχο Φιλιατών. Συγχαρητήρια στην Αννα Λύκου, της ευχόμαστε κάθε πρόοδο και  ευελπιστούμε να έχουμε πάντα διακρίσεις και επιτυχίες από τους νέους του χωριού μας!

Για το πανηγύρι του Σεπτεμβρίου προγραμματίζουμε  πούλμαν εφόσον υπάρχει ικανοποιητική συμμετοχή, το οποίο θα στοιχίσει 40 € για κάθε άτομο,  θα ξεκινήσει από τον Άγιο Αντώνιο στις 6 Σεπτέμβρη το μεσημέρι και η επιστροφή θα είναι στις 8 Σεπτέμβρη από το χωριό μας. Για κρατήσεις θέσεων επικοινωνήστε  μαζί μας.

Τα παιδιά που έλαβαν μετάλλιο είναι:
Στα 100 μέτρα
  1. Αναγνωστόπουλος Γιάννης
  2. Σάρρα Νήλια
  3. Χλέτσου Αμαρυλλίς
  
Στο 1 χιλιόμετρο
  •      Αγόρια
  1. Χλέτσος Νικόλαος
  2. Ρίζος Μιχάλης
  3. Σταματάκης Αγγελος
  •      Κορίτσια

  1. Ρίζου Αρετή
  2. Μπότσιου Δήμητρα
  3. Μπότσιου Φωτεινή

Στα 3 χιλιόμετρα
  •      Αγόρια
  1. Σταματάκης Αλέξανδρος
  2. Σταματάκης Δημήτρης
  3. Βασάκος Παύλος
  •      Κορίτσια
  1. Κατσάρη Σταυρούλα
  2. Σάρρα Ναταλία
  3. Μαρέστη Ευα
Ακολουθούν μερικές φωτογραφίες

                                 
                                     
                                 

                                  




                               


                                 










  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου