Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

ΓΕΝΙΚΗ  ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ  ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ  - 27  ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  2015

H Γενική Συνέλευση των μελών της Αδελφότητας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου στις 11:00 στα γραφεία της Ομοσπονδίας Μουργκάνας. Το σύνολο των χωριανών που παραβρέθηκαν ήταν 17.
Ο πρόεδρος της Αδελφότητας Διώχνος Στυλιανός, αφού καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους, ανέφερε ότι  οι φιλοδοξίες που είχε αυτό το ΔΣ ήταν πολύ μεγάλες  αλλά λόγω των δύσκολων και των πιεστικών συνθηκών, που όλοι αντιμετωπίζουμε, αυτά που κατάφερε να πράξει το ΔΣ κατά την διάρκεια της θητείας του είναι τα εξής:
  • Νομιμοποίηση της  λειτουργίας του καφενείου
  • Δημιουργία ιστοσελίδας και ομάδας στο facebook για καλύτερη ενημέρωση
  • Αγορά βιντεοπροβολέα και ηχοσυστήματος για την προβολή ταινιών στο χωριό
  • Καθαρισμός του εξωτερικού χώρου  του πολιτιστικού κέντρου – πλύσιμο πετρών με ειδικό μηχάνημα και βάψιμο του εσωτερικού χώρου που είχε να γίνει πολλά χρόνια
  • Διοργάνωση 3 river party στον Κεφαλόβρυσο με στόχο να κρατήσουμε τους νέους του χωριού μας αλλά και της ευρύτερης περιοχής κοντά στην πατρώα γη
  • Διοργάνωση ετήσιων χορών με βράβευση φοιτητών – παραδοσιακών πανηγυριών στην πλατεία του χωριού για την συνέχιση των παραδόσεων- πούλμαν για τη μεταφορά των χωριανών ( πανηγύρι Σεπτεμβρίου)
  • Συνέχιση των αγώνων δρόμου με πολύ μεγάλη επιτυχία- προσφορά κυπέλλων – μεταλλίων - επαίνων
Κύριο μέλημά μας ήταν να κάνουμε τα παιδιά μας να αγαπήσουν περισσότερο τον τόπο τους, να κρατήσουμε τις παραδόσεις και να βελτιώσουμε τις συνθήκες διαβίωσης στο χωριό!!

Ο ταμίας Ανδριόπουλος Ανδρέας ανέφερε την οικονομική κατάσταση της Αδελφότητας.

Οι παρευρισκόμενοι χωριανοί έκαναν τις παρατηρήσεις τους και καλοπροαίρετη κριτική, προκειμένου να διορθωθούν τυχόν αδυναμίες και λάθη σχετικά με τη λειτουργία της Αδελφότητας, τις εκδηλώσεις του Αυγούστου αλλά και σχετικά με το καφενείο και τον ξενώνα.

Ευχαριστούμε όλους τους χωριανούς που παραβρέθηκαν στη Συνέλευση και που δείχνουν ενδιαφέρον για το καλό του χωριού μας. Η  επικοινωνία μεταξύ μας είναι απαραίτητη για να μοιραζόμαστε τους προβληματισμούς μας και να  ανταλλάσσουμε ιδέες, ώστε να συνεχίζουμε την παράδοση και να βελτιώνουμε τις συνθήκες στο χωριό μας.


Οι εκλογές βέβαια δεν μπόρεσαν να πραγματοποιηθούν λόγω μη απαρτίας, γι’ αυτό η συνέλευση θα επαναληφθεί την Κυριακή  1 Νοεμβρίου 11:00 στον ίδιο χώρο.
Σας περιμένουμε όλους!!!

Σας παρακαλούμε να ενημερώσετε τους χωριανούς που δεν έχουν πρόσβαση στο Διαδίκτυο για τη Συνέλευση!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου