Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 2017



Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν και οι φετινές εκδηλώσεις   «Kαλλιθέα Φιλιατών (Τσαρακλιμάνι) -Καλοκαίρι 2017»

Η έναρξη έγινε με τους αγώνες δρόμου «ΕΙΡΗΝΗ», όπου συμμετείχαν 54 άτομα σε όλες τις κατηγορίες. 

Το ίδιο βράδυ, ακολούθησε στην πλατεία του χωριού μας πάρτυ για τη νεολαία  και όχι μόνο….., με ηχητικά και φωτιστικά εφέ, σε ένα πανδαιμόνιο ήχων και χρωμάτων. Στην επιτυχημένη αυτή διοργάνωση της εκδήλωσης συνέβαλαν καθοριστικά, ως μεγάλος χορηγός, η εταιρεία «ΠΙΝΔΟΣ» που μας προσέφερε το φαγητό, καθώς και άλλοι φίλοι και χωριανοί όπως ο κ. Ζιάκας Γ. ( Δημοτικός Σύμβουλος Δ. Φιλιατών), ο κ. Γεωργακόπουλος Η. (JAMAICA COFFEE), o κ. Μυλωνάς Α. (Milonas Jewelry Workshop), o κ. Ιωάννου (Ioannou Jewelry), ο κ. Παπαθανασίου Ν., και κάποιοι άλλοι που θα ήθελαν να κρατήσουν την ανωνυμία τους.


Οι εκδηλώσεις συνεχίστηκαν με την παραδοσιακή βραδιά στις 18/8, υπό τον ήχο του κλαρίνου του Γ. Καραγιάννη, που για άλλη μια χρονιά έδειξε τη δεξιοτεχνία του.
Η αυλαία των καλοκαιρινών εκδηλώσεων έκλεισε με το πατροπαράδοτο πανηγύρι στις 8/9, για τον εορτασμό της Παναγιάς Μαντέλου, όπου και φέτος πάλι  γευτήκαμε όλοι μας το καταπληκτικό γιαχνί που ετοίμασε, όπως πάντα, ο κ. Φωτίου Βασίλης.

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους συγχωριανούς μας και φίλους του χωριού που με το δυναμικό παρόν τους, αγκάλιασαν και στήριξαν με κάθε τρόπο τις εκδηλώσεις αυτές, ώστε τα παιδιά μας να μεγαλώσουν με μνήμες και αγάπη για το χωριό.
Συγχαρητήρια σε διοργανωτές και συμμετέχοντες.
Και του χρόνου πάλι όλοι μαζί!!!!!!!!

 

Η Διοργανωτική Επιτροπή

Ακολουθούν μερικές φωτογραφίες













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου